Alt arbejdsmiljø samlet ét sted

WORXS samler alle dine værktøjer til effektiv styring af arbejdsmiljøet på én digital platform. Vi skræddersyer din løsning, så den indeholder lige præcis de værktøjer din virksomhed har brug for.

Dokumentation af arbejdsmiljøarbejdet

Nem og effektiv styring af arbejdsmiljøorganisationens arbejde - Saml alle relevante informationer og dokumenter af jeres arbejdsmiljøarbejde i dette modul.
Right arrowVil du vide mere?

Kemikaliestyring

Skab tryghed og få overblik over jeres kemiske risikovurderinger. Vi tilbyder et simpelt og effektivt softwaresystem, som sikrer at I overholder dansk lovgivning.
Right arrowVil du vide mere?

Lovlister

Kom nemt og sikkert igennem miljø- og arbejdsmiljølovgivningen - brug LOV-basen til at sikre jer, at i kender og overholder alle relevante lovgivninger.
Right arrowVil du vide mere?

Arbejdspladsvurderinger (APV)

Få adgang til et effektivt styringsredskab, som skaber overblik og giver struktur i forbindelse med udarbejdelsen af arbejdspladsvurderinger.
Right arrowVil du vide mere?

Akademi

Her kan du tilmelde dig én af vores mange arbejdsmiljøuddannelser der afholdes i hele landet - eller få et tilbud på e-learning, således jeres medarbejdere kan videreudvikle sig.
Right arrowVil du vide mere?

Webinarer

Vi tilbyder en lang række gratis webinarer, som holder dig opdateret og giver ny viden inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. Se hvilke webinarer vi tilbyder her!
Right arrowVil du vide mere?
Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow