Udviklet med inspiration fra kundernes ønsker og behov

WORXS: Alt-i-én løsningen

personale-worxs

WORXS er etableret af AM-Gruppen i 2004. Formålet med WORXS var fra starten at udvikle en digital løsning til styring af sikkerhed, arbejdsmiljø og trivsel, for at give virksomheder mulighed for at få en samlet løsning indenfor arbejdsmiljø.

Vi startede i det små – et internt program til styring af sikkerhedsdatablade, men allerede i foråret 2005 blev det første webbaserede APV-system tilgængeligt for de første kunder. Senere samme år blev den første IT-udvikler ansat - og siden er al udvikling foretaget lokalt af ansatte i AM-Gruppen.

2006 var året, hvor første version af KEMI-basen blev tilgængelig, og siden er der udarbejdet mere end 120.000 tilpassede instruktioner omkring arbejdspladsbrugsanvisninger / Kemisk APV. Siden kom TRIVSELS-basen, hvor der kan gennemføres trivselsmålinger og andre undersøgelser. I løbet af årene er alle moduler blevet tilpasset og videreudviklet, så de stemmer overens med gældende dansk lovgivning og følger vores kunders dynamiske behov.

I slutningen af 2009 startede vi på udviklingen af LOV-basen efter stor efterspørgsel fra vores kunder – og fra 2010 sørgede vi for at det blev nemmere at følge med i lovændringer, nye krav og regler, samt at udarbejde lovlister for blandt andet ISO certificerede virksomheder.


Modulerne blev samlet

De mange forskellige moduler, som fungerede på forskellige platforme blev i 2016 samlet til en alt-i-én løsning til styring af arbejdsmiljøet. Samtidig blev rådgivermappen en del af den digitale platform, således at alt fra den årlige arbejdsmiljødrøftelse over lovpligtige sikkerhedsrunderinger til ibrugtagningsskemaet nu er samlet i modulet Arbejdsmiljø.

I 2015 blev den første app udviklet til automatisk download af sikkerhedsdatablade og instruktioner. Den blev senere til WORXS app’en, som nu også indeholder indberetning af observationer, nærved-ulykker, APV og sikkerhedsrunderinger.

Meget er sket siden 2015 – hos WORXS står verden nemlig aldrig stille. Med vores værdier Faglighed, Ansvarlighed, Samarbejde og Innovation videreudvikler vi altid WORXS efter vores kunders ønsker og i overensstemmelse med dansk lovgivning uden at gå på kompromis med høj faglighed.


Vores dygtige medarbejdere har i gennemsnit mere end 20 års erfaring med arbejdsmiljørådgivning. Arbejdet, i tæt samarbejde med vores IT-udviklere, sikrer at alt udvikling og innovation altid lever op til de højeste standarder.


Bliv en del af vores udvikling

Tiden står aldrig stille hos os - Vi er i løbende udvikling og arbejder hver dag på at effektivisere WORXS som styringsredskab. Vi sikrer i systemet, at ændringer i forbindelse med bekendtgørelser og lovgivninger altid er i overensstemmelse med gældende krav.

Vi vil gerne inddrage jer som kunder, og udvikler systemet på baggrund af jeres feedback og ønsker – kun i samarbejde kan vi skabe et digitalt univers, der tilgodeser netop jeres virksomhed og behov.

Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow