Effektivt styringsredskab til arbejdspladsvurdering

Arbejdspladsvurderinger (APV)

Alle virksomheder med ansatte er forpligtede til at udarbejde skriftlige arbejdspladsvurderinger (APV), som et essentielt værktøj til at arbejde systematisk og effektivt med at forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.


Om arbejdspladsvurderinger

Formålet med arbejdspladsvurderinger er at kortlægge arbejdsmiljøforholdene i virksomheden. Virksomheden skal følge en række regler ved gennemførelse af en APV - Læs mere om arbejdstilsynets 5 faser her.

Arbejdspladsvurderingen skal revideres minimum hvert 3. år, eller ved væsentlige ændringer som har betydning for arbejdsmiljøet.


APV-modulet i WORXS

Med APV-modulet får I adgang til et effektivt styringsredskab, som skaber overblik og giver struktur over APV-sager såvel som handleplaner. Som virksomhed bestemmer I selv hvordan I ønsker udarbejdelsen – Om det er gennem et spørgeskema, løbende APV eller en kombination af begge. Vi står altid klar til at rådgive jer omkring, hvilken metode der vil fungere bedst for jeres virksomhed.

Har du spørgsmål? Skriv til os her!

Udfyld kontaktformularen

Artikler om Arbejdspladsvurderinger (APV)

1/6 - 2022

Metoder til at lave Arbejdspladsvurderinger

Gennemførelsen af APV undersøgelser kan ske på mange måder, da der i høj grad er metodefrihed. Med tiden er der udviklet mange forskellige metoder til gennemførelsen - i denne arti...
Læs hele artiklen
24/5 - 2022

APV'ens formål og indhold

APV’en er ikke blot en forpligtelse, som virksomheder skal følge jf. Arbejdsmiljøloven – men derudover også et suverænt værktøj hvis man ønsker at arbejde systematisk mod et forbed...
Læs hele artiklen
21/3 - 2022

Alt du skal vide om Arbejdsmiljøorganisationen

Arbejdsmiljøloven fastlægger reglerne vedrørende organiseringen af sikkerhed og arbejdsmiljø, som alle virksomheder er forpligtede til at efterleve. I virksomheder med 10+ ansatte ...
Læs hele artiklen
8/3 - 2022

Guide: Opret APV-sager i WORXS app'en

Med WORXS app'en opnår I et hav af nye muligheder, som blandt andet gør det nemmere for dig og dine kollegaer at oprette APV-sager.
Læs hele artiklen
Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow