Akademi - alt inden for sikkerhed og arbejdsmiljø

Hos WORXS stræber vi mod målet om et sikkert, sundt og langt arbejdsliv. WORXS Akademi har til formål at udvikle og fremme viden indenfor arbejdsmiljø, således virksomheder opnår optimale arbejdsforhold og dermed skaber en stærk sikkerhedskultur.

Arbejdsmiljøuddannelsen

Arbejdsmiljøuddannelsen giver redskaber til at styre og forbedre arbejdsmiljøet, således du bliver klædt på til at varetage funktioner i arbejdsmiljøorganisationen (AMO).
Right arrowVil du vide mere?

Online Arbejdsmiljøuddannelse

Tag den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse som netbaseret kursus - et suverænt alternativ til dig med en travl kalender.
Right arrowVil du vide mere?

OHS course

With the occupational health and safety (OHS) education, we provide the attendees tools for managing and improving the working environment.
Right arrowVil du vide mere?

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse

Med vores effektive og fleksible e-læringskurser, kan I give jeres medarbejdere mulighed for at tage en lang række generelle kurser udviklet indenfor sikkerhed og arbejdsmiljø.
Right arrowVil du vide mere?

Online stigekursus

Med vores 3 timers e-lærings kursus får du viden om den aktuelle lovgivning på stigeområdet, og bliver klædt på til at gennemføre de lovpligtige stigeeftersyn.
Right arrowVil du vide mere?

Akademiuddannelsen

Fagene arbejdsmiljø og arbejdsmiljøledelse giver dig metoder og procesviden til at beskæftige dig systematisk med ledelse af arbejdsmiljøtiltag.
Right arrowVil du vide mere?

Sikkerhedstræning

Med et skræddersyet kursus i sikkerhedstræning, sørger du for at dine medarbejdere får den nødvendige instruktion og kan udføre arbejdet forsvarligt.
Right arrowVil du vide mere?

Online ladder course

Right arrowVil du vide mere?
Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow