DIT REDSKAB TIL EFFEKTIV STYRING AF KEMIKALIER

Kemikaliestyring

Oplever du udfordringer med at overholde de mange krav og regler for arbejdet med kemikalier? Vores avancerede software kan hjælpe dig med at få styr på kemikalierne og opfylde alle gældende lovgivninger på det kemiske område.

For virksomheder foreligger der en række krav og regler til arbejdet med kemikalier. Bekendtgørelsen i forhold til kemisk risikovurdering er bestående af tre delfaser – håndtering af kemikalier, arbejdsprocesser og oplæring/instruktion af medarbejdere. Med vores software er det blevet mere simpelt og effektivt at holde styr på kemikalierne og den kemiske risikovurdering (tidligere kemisk APV).


Opdateret efter gældende lovgivning

Vi sørger for at implementere ændringer i bekendtgørelser, vejledninger og andre relevante dokumenter i vores system, og opdaterer automatisk sikkerhedsdatablade i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan endda vælge at modtage notifikationer, når produkter bliver opdateret.

Systemet indeholder en lang række søgemuligheder, således du altid kan bevare overblikket.


Få en faglig vurdering af værnemidler

Vores kemikere står klar til at foretage en faglig vurdering af de påkrævede værnemidler, når du tilføjer produkter til KEMI-basen. På den måde kan du være sikker på, at dine medarbejdere hverken anvender for lidt eller for meget beskyttelse.


Nem adgang for alle medarbejdere

Det skal være nemt for alle medarbejdere at tilgå relevant information om de kemikalier, der bliver brugt på arbejdspladsen. Derfor har vi udviklet en simpel og brugervenlig kemi-app, hvor medarbejderne lynhurtigt kan tilgå arbejdspladsbrugsanvisninger og sikkerhedsdatablade for de kemikalier, der er tilføjet til deres afdeling. Vores kemi app fungerer både online og offline, så medarbejderne altid har adgang til de relevante oplysninger, uanset om der er internetforbindelse eller ej.

QR-koder er en af de mest praktiske og tidsbesparende funktioner i vores software. Ved at tilføje en QR-kode, kan medarbejderne lynhurtigt få adgang til den relevante information, som de har brug for, uden at skulle navigere rundt i systemet. Når en QR-kode scannes, vises en simpel side med adgang til arbejdspladsbrugsanvisninger og produktets sikkerhedsdatablad. Der er ingen krav om brugeroprettelser eller login - det er simpelt og effektivt.


Slip for sprogbarrierer med vores sprogpakke

Med vores sprogpakke i KEMI-basen kan I tilgå arbejdspladsbrugsanvisninger på engelsk, så ikke-dansktalende medarbejdere også kan få adgang til relevant information. Sprogpakken sørger for at sikre, at alle medarbejdere kan arbejde sikkert med kemikalier.


Få professionel support og sparring

Vores team af eksperter står altid klar til at hjælpe dig med support og sparring. Vi har en bred vifte af kompetencer, så uanset om du har spørgsmål til systemet eller til det kemiske område, kan vi hjælpe dig videre. Implementeringsmøder og løbende support er inkluderet i vores løsning uden ekstra omkostninger. Så du kan altid være sikker på, at du har adgang til den hjælp, du har brug for, når du har brug for det.

Har du spørgsmål? Skriv til os her!

Udfyld kontaktformularen

Artikler om Kemikaliestyring

7/3 - 2022

Introduktion til KEMI-basen app'en

Med KEMI-basen får du adgang til en tilhørende app, hvorfra arbejdspladsbrugsanvisninger kan tilgås.
Læs hele artiklen
Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow