LOV-basen holder jer ajour med lovgivningen

Lovlister

Kom nemt og sikkert igennem miljø- og arbejdsmiljølovgivningen, som alle virksomheder er forpligtet til at overholde.

For alle virksomheder er det et krav, at I kender og efterlever miljø- og arbejdsmiljølovgivningen. Med LOV-basen overvåger vi jeres lovgivning med ugentlige opdateringer, således I kan sikre jer overholdelse af relevante lovkrav

LOV-basen har lige nu +1150 lovgivninger lagt ind i systemet - Mangler i lovgivninger til jeres lovliste, kan de bestilles kvit og frit.


ISO 45001 & ISO 14001 - Arbejdsmiljø og Miljø

Vores system er særligt udviklet til virksomheder, som er miljø- eller arbejdsmiljøcertificerede, eller ønsker at blive det. Som ISO 45001 og ISO 14001 certificeret stilles der krav om, at I beskriver hvordan lovgivningen efterleves. Brug derfor jeres lovliste som et effektivt styringsredskab til at indtaste og opdatere efterlevelser, interne audits og meget mere.


Skræddersyede lovlister

Sammen skræddersyer vi jeres lovliste/r og sørger for at alle jeres relevante lovgivninger inkluderes. Vi tilpasser jeres lovliste ned til mindste detalje, således jeres lovliste udelukkende består af lovgivninger, der er relevante for jeres virksomhed. I kan til hver en tid selv tilføje eller fjerne lovgivninger i jeres liste.

Der er mulighed for at tilknytte egne lovgivninger som f.eks. branchestandarder, interne politikker eller retningslinjer, samt øvrige relevante vejledninger. Har I ved opstart allerede en lovliste, vil vi naturligvis gerne sørge for at den bliver overført til LOV-basen.


Dokumentér efterlevelse af lovgivningen

Når vi sammen har tilpasset jeres lovliste, kan efterlevelserne dokumenteres på de enkelte lovgivninger. Vores farvekoordineret system sikrer, at I hele tiden har overblik over hvilke lovgivninger der efterleves - og ikke mindst hvilke lovgivninger, som mangler efterlevelsestekst.

Ud fra den enkelte lovgivning får I endvidere mulighed for at oprette lovsager med eller uden handleplan samt dokumentere intern audit.

Til de lovgivninger eller vejledninger som virksomheden ikke er forpligtet til at overholde, men som I stadig ønsker at holde jer opdateret på, kan observationslisten med fordel benyttes.

Med LOV-basen kan I med kun få klik genere og udskrive en lovlisterapport, som indeholder lovgivningsbeskrivelser, efterlevelser, interne audits samt afvigelser, hvis dette er konstateret.

Har du spørgsmål? Skriv til os her!

Udfyld kontaktformularen

Artikler om Lovlister

16/10 - 2023

ISO 45001 - Arbejdsmiljøledelse

I 2022 blev mere end 46.000 danskere ramt af arbejdsulykker, der medførte sygefravær, og 43 familier oplevede, at deres nærmeste ikke vendte sikkert hjem fra arbejde. Det er afgøre...
Læs hele artiklen
12/7 - 2022

ISO 14001 – Miljøledelse

Formålet med en ISO 14001 certificering er, at virksomheden over for sine interessenter kan dokumentere, at den arbejder aktivt på at nå specifikke miljømål og en mere bæredygtig f...
Læs hele artiklen
Kontakt
Tlf.: +45 70 107 701
kontakt@worxs.dk
Niels Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
CVR: 27927866
Har du spørgsmål?

Tøv da ikke med at kontakte os! Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag 08:00-15:00 samt fredag 08:00-14:00

+45 70 107 701 Right arrow